centrumvoorbedrijfsopleidingen.com TV

Cursus Start Je Eigen Zaak

Wil je je eigen zaak oprichten als zelfstandige of in bijberoep en wil je dat meteen goed doen? In deze opleiding komt alles aan bod wat je moet weten om van je onderneming een succes te maken.

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Financieel Manager, Management Basis, Marketing, Start je eigen zaak

Cursus Bedrijfsbeheer

Wil je graag een eigen zaak starten in hoofd- of bijberoep, maar ontbreekt het je aan de nodige kennis aangaande de ondernemingsvorm, facturatie, BTW, boekhouding, financieel plan, etc.? Waar wacht je dan nog op? Ontdek er alles over in de cursus Bedrijfsbeheer en start succesvol jouw eigen business!

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Businessmanager - Allround, Financieel Manager, Management Basis

Cursus Financieel Manager

Als Financieel Manager houd jij altijd de vinger aan de pols bij budgetten en allerhande geldzaken binnen je bedrijf, je afdeling of voor je project. Je houdt een gedetailleerd overzicht bij van alle verrichtingen en hebt een perfect zicht op de uitgaven en de inkomsten. Jij bent m.a.w. een must voor elke onderneming!

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Beleggen Basis, Boekhouden Basis, Businessmanager - Allround, Financieel Manager

Cursus HR-Management

Heb je mensenkennis en wil je graag een sociale job waar je de juiste persoon aan de juiste vacature kan koppelen, of je collega's op de werkvloer kan motiveren om elke dag het beste van zichzelf te geven? Dan is werken in HR écht jouw ding en deze opleiding jouw sleutel tot succes.

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, HR-Manager, Management Basis

Opleiding Boekhouden

Heb je boekhoudkundige kennis nodig voor je werk, je eigen financiën of voor je (toekomstige) zaak? Dan is deze opleiding perfect voor jou! Stap voor stap leer je hoe je je eigen boekhouding op een deskundige manier voert. Belangrijke begrippen, een makkelijke boekhouding, slimme keuzes en onontbeerlijke info; dat is wat jij kan verwachten.

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Financieel Manager

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-