Talen/Engels leren

Engels leren

Engels is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het is overal aanwezig: in de media, op kantoor of in de transportsector. Je zorgt dus best dat je een woordje Engels kan meespreken.

Spreek je al wat Engels, maar heb je het gevoel dat je nog wel kan verbeteren? Ga dan voor een cursus Engels voor Gevorderden of voor Experts. Je leert accentloos spreken, lange en complexe zinnen maken en elk Engels gesprek verstaan.

Is je Engels nog niet zo indrukwekkend? Volg dan eerst een cursus Engels voor Beginners. In die cursus bouw je een stevige basis waar je op kan verderbouwen.

voor de taalliefhebbers

engels op de werkvloer

een boost voor je cv

les van Engelssprekers

voor internationale topjobs

grammar & vocabulary

engels voor professionals

zakelijk Engels

engels begrijpen en spreken

snel een taal leren


noCoursesWithinSubtheme Engels leren


beSureOfYourFuture

Werknemers met een goede kennis van het Engels zijn zeer gewild. In sectoren als communicatie, toerisme en marketing is het Engels bijvoorbeeld onmisbaar. Ook in de transportsector is de taal cruciaal: het is de taal voor het supply chain management, en arbeiders in de haven, het vliegveld en het vrachtverkeer communiceren in het Engels. Wie Engels spreekt op een hoog niveau, is op de goede weg. Met een diploma Engels in afstandsonderwijs bewijs jij dat je de taal op een professioneel niveau beheerst.

Werknemers die goed Engels kunnen, hebben meer groeikansen dan anderen. Ze worden makkelijk internationaal ingezet en tonen dat ze communicatief sterk zijn. Dat zijn twee essentiële eigenschappen in ons transportbedrijf. Als een sollicitant een diploma Engels van afstandsonderwijs kan voorleggen, kunnen we er zeker van zijn dat hij de nodige taalvaardigheid heeft om een goede aanwinst te zijn voor het bedrijf. - employerSpeaks

Engels leren

trendsCapitalized

Professionals van over de hele wereld communiceren steeds vaker met elkaar en kiezen voor Engels als voertaal. Werknemers in de transportsector staan bijvoorbeeld met elkaar in contact door digitale communicatiekanalen, die in het Engels ontwikkeld worden. De digitalisering zorgt er bovendien voor dat goederen sneller en vlotter over de hele wereld verhandeld worden: 5G-netwerken vergemakkelijken kwaliteitscontroles en artificiële intelligentie helpt transitoperatoren om in te spelen op vraag- en aanbod. Een trend die de laatste jaren een opmars maakt zijn taaltandems. Dat zijn bijeenkomsten van twee of meer mensen die samenkomen om hun taal te oefenen. Zo oefen je bijvoorbeeld Engels in een echt gesprek met een moedertaalspreker terwijl je op jouw beurt je gesprekspartner helpt met hun Nederlands. Vaak worden de bijeenkomsten via een online platform georganiseerd en is er een losse sfeer. Je leert nieuwe vrienden kennen en maakt connecties voor je carrière.

Engels leren, hundredPercentOfTheTime

Digitalisering: digitale ontwikkelingen brengen mensen van over de hele wereld met elkaar in contact. Het Engels fungeert daarbij als voertaal. Wanneer alle werknemers dezelfde taal spreken, bepalen digitale vernieuwingen de koers van belangrijke internationale sectoren. 5G en artificiële intelligentie vergemakkelijken bijvoorbeeld automatisering, tracing en kwaliteitscontrole in de transportsector. Mobile learning: mobiele apps die je helpen om een nieuwe taal te leren worden steeds beter. Dergelijke apps zijn super om nieuwe woorden te leren. Vooral in combinatie met een cursus om de grammatica te leren zijn ze enorm handig. Video-learning: interactieve audiovisuele manieren om taal te leren zijn in opkomst. Voor zowel de student als de leraar is video een handig medium, bijvoorbeeld in de vorm van virtual classes via Zoom. Het biedt een goede mix van interactiviteit en flexibiliteit. Gamification: taal leren door middel van spelletjes te spelen!

Op de middelbare school had ik altijd moeite met Engels. Vooral de uitspraak en de grammatica waren een uitdaging. Toen ik als arbeider in de haven begon te werken, merkte ik snel dat goed Engels spreken wel noodzakelijk is. Om me bij te scholen volgde ik een cursus Engels voor Beginners, gevolgd door Engels voor Experts. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de praktijkgerichte cursus ging dat veel beter dan in het middelbaar. Na een jaartje was ik twee diploma´s rijker en stond ik veel steviger in mijn schoenen op de werkvloer. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Engels is een must in de bedrijfswereld. Bedrijven willen zoveel mogelijk mensen bereiken en worden dus steeds internationaler. Goedopgeleide mensen met een gevarieerde talenkennis zijn onmisbaar in elk bedrijf, zeker in de transportsector, die markten van over de hele wereld verbindt. Een taal leren is dus erg nuttig. Met de juiste cursus en begeleiding merk je na een paar weken studeren al een heel verschil. Het is altijd opvallend hoe snel sommige van onze studenten vooruitgang boeken op een korte tijd.

niceToKnowHeader

  • Go! is de kortste grammaticaal correcte zin in het Engels
  • De meestvoorkomende woorden in het Engels zijn I en You.
  • Ongeveer 25% van de wereldbevolking spreekt minstens een beetje Engels.
  • Engels is een officiële taal in 67 verschillende landen.
  • Er zijn 7 verschillende manieren om de klank `ie´ in het Engels te spellen; in de volgende zin zitten ze allemaal: He believed Caesar could see people seizing the seas.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-