Talen/Spaans leren

Spaans leren

¡Hola! ¿Quieres aprender español? Dit is je kans! Spaans is een wereldtaal die door meer dan 400 miljoen mensen gesproken wordt. Zowel in het bedrijfsleven als in de transportsector zal een goede kennis van het Spaans je veel voordelen opleveren!

Heb je al wat voorkennis? Ga dan voor een cursus Spaans voor Gevorderden. Je krijgt geavanceerde grammatica en woordenschat voorgeschoteld, zodat je na de cursus vlot complexe zinnen vormt.

Ontdek je het Spaans pas? Met een cursus Spaans voor Beginners leer je snel Spaans begrijpen, lezen en spreken.

spaans op de werkvloer

voor echte taalliefhebbers

les van taalexperts

spaanse grammatica & woorden

spaans op je CV

spaans begrijpen en spreken

een Spaans taalbad

overal vloeiend Spaans spreken

praktijkgerichte taallessen

op maat gemaakte taalcursussen


noCoursesWithinSubtheme Spaans leren


beSureOfYourFuture

Wereldwijd zijn er enorm veel Spaanstaligen. Als je Spaans spreekt op een professioneel niveau kom je dan ook op verschillende plekken terecht. Je werkt in Spanje, Zuid-Amerika, Cuba, of een van de andere Spaanssprekende landen. Of gewoon in België! De transportsector verbindt ons land met de bloeiende Spaanse markt. Daarnaast zijn er talrijke opties in de toeristische sector, marketing of customer service. Een diploma Spaans toont dat je de nodige vaardigheden en kennis bezit om succesvolle aanwinst te zijn voor je toekomstige werknemer.

Een extra taal staat altijd mooi op een CV. Als sollicitanten met een diploma aantonen dat ze naast Nederlands nog een taal spreken, komen ze meteen vanboven op de stapel CV's liggen. Spaans is extra interessant. Naast een belangrijke voertaal in de transportsector is Spaans een van de meest gesproken talen in de wereld. Je gaat zowel in Europa als buiten Europa met Spaans aan de slag. Als een bedrijf internationaal wilt uitbreiden, zijn Spanje en Zuid-Amerika sowieso interessante gebieden. - employerSpeaks

Spaans leren

trendsCapitalized

Spaans boomt op de werkvloer. In België zijn er veel bedrijven met Spaanstalige klanten en de transportsector verstevigt die connecties. Na het trein- en luchttransport worden ook in het Spaanse vrachttransport technologische ontwikkelingen doorgevoerd, waardoor de handel met ons land sneller, toegankelijker en vooral duurzamer wordt. Spaans is tegenwoordig enorm populair. Door series zoals Narcos of La Casa de Papel komt de Spaanse taal in de spotlight en worden mensen gemotiveerd om de prachtige taal te leren.

Spaans leren, hundredPercentOfTheTime

Tijdens de coronacrisis bestelden mensen massaal producten vanuit hun woonkamer. Die e-commerce gaf de transportsector een boost en bracht een technologische vernieuwingsbeweging op gang die transportprocessen vandaag sneller en toegankelijker maakt. Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van hun smartphones om taal te leren. Mobiele apps zorgen ervoor dat je eender waar je bent toegang hebt tot oefeningen om je talenkennis bij te schaven. De meeste mensen hebben hun smartphone altijd bij de hand, wat het makkelijk maakt om tussendoor even naar je online cursus te kijken en je taal te trainen. Video is een geliefd medium voor studenten en leraars. Ook om een taal te leren is het handig. Via interactieve videos doen studenten actief mee en leren ze een nieuwe taal op een leuke manier. Een voordeel van video is dat je meteen hoort hoe de taal uitgesproken wordt.

Ik heb altijd al een affiniteit gehad met de Spaanse cultuur en taal. Toen ik vorig jaar als administratief medewerker aan de slag ging in de luchthaven, werd het ook écht nuttig om Spaans te leren. Zo kon ik makkelijk communiceren met Spaanstalige collega's en klanten. Ik volgde daarom zowel de cursus Spaans voor Beginners als Spaans voor Gevorderden. Daardoor spreek ik nu vloeiend Spaans zonder een opvallend accent. Doordat er in de cursussen naast de taal zelf veel focus gelegd wordt op de cultuur, weet ik perfect hoe ik de verschillende culturen moet benaderen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Talenkennis is altijd nuttig, zeker op de arbeidsmarkt. Goed opgeleide mensen met een gevarieerde talenkennis worden voortdurend gevraagd. Bedrijven willen uitbreiden en globaliseren en daarvoor hebben ze mensen nodig die meerdere talen beheersen. Als wereldtaal is Spaans goed vertegenwoordigd op de markt. Wie in de transportsector aan de slag wil gaan én een woordje Spaans praat, heeft een streepje voor. Met de juiste cursus en begeleiding ben je na een paar weken studeren al goed op weg. Het is opvallend hoe snel sommige van onze studenten vooruitgang boeken op een korte tijd.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd meer dan 450 miljoen moedertaalsprekers. Dat zijn er meer dan bij Engels. Alleen het Chinees heeft meer moedertaalsprekers.
  • Tijdens de coronapandemie groeide de e-commerce, wat de Spaanse vrachttransportsector een enorme boost gaf.
  • Mexico is het grootste Spaanstalige land, met meer dan 120 miljoen sprekers.
  • Spaans is de officiële taal van 20 landen en wordt ook in de Verenigde Staten veel gesproken.
  • Mexico is het grootste Spaanstalige land, met meer dan 120 miljoen sprekers.
  • Spaans is een fonetische taal. Dat wil zeggen dat het geschreven wordt zoals het uitgesproken wordt.
  • Net zoals Frans, Italiaans, Portugees en Roemeens is Spaans een Romaanse taal, geëvolueerd vanuit het gesproken Latijn.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-