Coaching

Coaching

Voel jij goed aan wat anderen nodig hebben? Bied jij graag een luisterend oor en een waaier aan oplossingen? Dan zijn onze opleidingen uit het domein Coaching voor jou de ideale keuze voor een trefzekere en positieve toekomst voor jezelf en anderen!

Coaching bestaat in heel wat vormen en telt vele invalshoeken. Je helpt mensen dus op veel manieren. Dankzij onze praktijkgeïnspireerde cursussen, samengesteld door experts uit hun vakgebied, start jij binnenkort een nieuw positief verhaal waarin je je omschoolt tot een coach die van aanpakken weet.

Neem een kijkje in ons aanbod van virtual classes, groepslessen en thuiscursussen en kies jouw favoriete opleiding. Zo zet je na je inschrijving een nieuwe stap in jouw professionele carrière.

allSubthemesWithinTheme Coaching

beSureOfYourFuture

We hebben het steeds drukker en we worden steeds ambitieuzer. De vraag naar ontspanning, mindfulness en bewustzijn groeit mee. Een coach speelt daarin een hoofdrol: die motiveert je en leidt je naar meer geluk. Schuilt er zo’n coach in jou? Start dan vandaag je opleiding en ga binnenkort aan de slag!

Als HR ben ik verantwoordelijk voor het welzijn van alle werknemers. De cursus conflictbemiddeling die ik bij jullie gevolgd heb, heeft mij al vaak geholpen. Ik houd deze dan ook graag bij de hand. Het grote aanbod aan tips en tricks is cruciaal voor iedereen die met personeel werkt. - employerSpeaks

Volg een coachingsopleiding

trendsCapitalized

Mindfulness en relaxatie zitten tegenwoordig in iedereens achterhoofd. Maar coaching is meer dan dat. Een coach helpt je de juiste carrièrezetten te maken, verlost je van je burn-outs of leert je eindelijk wat assertiever zijn. Als coach ben je een vertrouwenspersoon en motivator. Steeds meer mensen zien dat in. De vraag naar coaches, zowel van werknemers als werkgevers, stijgt jaar na jaar opnieuw. Je doelen bereiken, of ze nu materieel of mentaal zijn, zit in de lift.

Coaching, hundredPercentOfTheTime

Mensen zijn op zoek naar mentale begeleiding om te ontspannen of om bepaalde doelen te behalen. Praten met anderen is daarom essentieel. Een coach is daarvoor de ideale persoon. Als coach help je mensen op weg om in hun leven weer rust en motivatie te vinden, zodat ze zowel op persoonlijk als professioneel vlak successen boeken.

Ik ondervind enorm veel voordelen van mijn assertiviteitstraining. Ik doe nu eindelijk mijn droomjob, heb meer verantwoordelijkheid en verdien ook meer dan ooit tevoren. De training was het duwtje in de rug waar ik al jaren nood aan had. Merci! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De vraag naar coaches blijft stijgen. Werknemers en werkgevers durven vaker de stap richting hulp zetten en de positieve mond-tot-mondreclame die daaruit voortvloeit, zorgt ervoor dat je als startende coach terechtkomt in een arbeidsmarkt die naar jou op zoek is.

niceToKnowHeader

  • Hoewel stress ons soms alerter maakt, zorgt het ervoor dat concentreren een uitdaging wordt.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.
  • Mensen die een toekomstplan opstellen, zijn doorgaans succesvoller dan anderen. Ze blijven langer gefocust op hun doelen en hebben meer kans om die te behalen.
  • Technologie zorgt ervoor dat we allemaal meer prestatiedruk voelen. Af en toe een pauze nemen van je scherm is gezond.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0