teacherLabel

Christoph Meyer

4/5

We leven in een voortdurend veranderende wereld en naarmate de markt internationaler wordt, komt ook de noodzaak om je aan te passen aan deze nieuwe realiteit.
Met ruim 10 jaar ervaring in de internationale wereld van HR heb ik een uitgebreide ervaring verworven binnen grote internationale organisaties in verschillende landen en culturen over heel de wereld. 
Een traject dat mij een inzicht heeft gegeven op de internationale markten en me een waardevolle kennis heeft verschaft betreffende alle benodigdheden bij het uitbreiden van een succesvol bedrijf in het wereldwijde landschap. Ik heb het geluk gekend aan het roer te mogen staan van tal van internationale onderhandelingen met zowel sociale partners als overheden, wat gecombineerd met een ruime ervaring als docent communicatie en conflicthantering een pad creëerde naar een expertise in onderhandelingsstrategieën. Deze internationale visie en mensgerichte HR mentaliteit bezorgde me eveneens een ervaring in de culturele sensitiviteit, diversiteit, gelijkheid en inclusie die ik dankzij meerdere bestuursfuncties mee heb helpen evolueren tot een gezonde en belangrijke factor binnen meerdere ondernemingen. Met als doel de sociale omgeving van elk bedrijf voorop te stellen stel ik voor mezelf de norm om een wereldlijke interculturele expertise aan te bieden en te streven naar een begeleiding die ieders belang vooropstelt en hen de mogelijkheid biedt succesvol te zijn op de internationale markt van morgen.

teacherGivesCourse  Christoph teacherAlsoGivesCoursesHRM Rekrutering en Selectie.

startdataLabel

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
HRM Rekrutering en Selectie Monday 16-09-2024 24-02-2025 Virtual 18:30 - 21:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

Christoph Meyer givesCourses

HRM Rekrutering en Selectie

Schrijf je in voor de opleiding Recruiting en start meteen als Recruiter.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-