Hoe verloopt een groepsles of virtual class?

Aan de hand van doelgerichte trainingen wil Centrum voor Bedrijfsopleidingen het verschil maken voor jouw bedrijf. We zijn de belangrijkste opleidingsverstrekker in België en Nederland op het gebied van bedrijfsbijscholing. Daarbij focussen we op heel de organisatiestructuur, van directie tot productie. Zo bieden we strategische opleidingen aan zowel werkgever als werknemer, met als doel de taken vlotter, efficiënter en aangenamer te doen verlopen. 

De opleidingen worden gegeven door ondernemers die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. De onderwerpen van onze cursussen zijn erg uiteenlopend en spitsen zich toe op verschillende sectoren, maar de focus ligt altijd op dezelfde plek: de positie van jouw bedrijf doelgericht versterken.

1. Kies je opleiding uit ons gevarieerd en uitgebreid aanbod

2. Download een proefhoofdstuk of infobrochure om meer te weten te komen over de training en 100% zeker te zijn van je keuze

3. Kies of je de training fysiek of online als virtual class wil volgen, selecteer een geschikte startdatum en locatie

4. Schrijf jezelf en je bedrijf in voor de lessenreeks die je wenst. Inschrijven en betalen doe je makkelijk via de website. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, is je plaats gereserveerd en krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin alle info omtrent de opleiding

Kom de eerste les een kwartier op voorhand naar de leslocatie waar je begroet zal worden door een van onze medewerkers. Eenmaal plaatsgenomen in het lokaal, zal de docent alle nodige info geven over het verdere verloop van de lessenreeks.

Op het einde van je opleiding, meestal de laatste lesdag, leg je examen af. Behaal je minimum 60%, dan ben je geslaagd en krijg je je diploma. Daarmee heb je een tastbaar bewijs in handen van de verworven skillset. 

Liever een thuisstudie?

Maximum aan comfort gekoppeld aan flexibiliteit? Kies dan voor een thuisstudie! Naast het cursusboek dat naar jou en je medewerkers wordt opgestuurd, krijg je een jaar lang online begeleiding van je docent via eCampus. Het filmpje hiernaast toont hoe je met behulp van een thuisstudie efficiënt je diploma behaalt.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-