Gratis studieadvies op maat van jouw bedrijf

Heb je advies nodig bij het kiezen van de ideale bedrijfsopleiding(en)? Onze gediplomeerde opleidingsadviseurs staan je graag bij in je zoektocht. Op basis van je bedrijfsdoelen, wensen en noden vinden zij samen met jou de geschikte training(en).

Je bereikt hen via het nummer +32 (0)3 292.33.33, door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@centrumvooravondonderwijs.be of een bericht te sturen via de chatfunctie op onze website.

Uiteraard ben je ook van harte welkom op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt om een volledig cursusboek in te kijken. Samen maken we het verschil!

Loopbaanbegeleiding

Wil je een persoonlijk ontwikkelingsplan laten opstellen om je doelen te bepalen in combinatie met regelmatige coaching? Denk dan eens aan loopbaanbegeleiding. Samen met een persoonlijke begeleider stel je de sterke en verbeterzones vast binnen je bedrijf. Van daaruit bekijken we alle mogelijkheden om het maximum eruit te halen. Onze school werkt samen met enkele ervaren loopbaanbegeleiders.

Stappenplan: vind de ideale bedrijfsopleiding

Start je zoektocht met het overlopen van dit stappenplan:

 • Selecteer je interesses: bekijk onze thema's en kies geschikte onderwerpen.
   
 • Kies voor resultaten: al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Ga voor elk van je gekozen thema's na welke opleidingen in functie van jouw bedrijf de meeste resultaten genereren.
   
 • Bepaal het niveau: beginners kiezen best voor een opleiding waar geen voorkennis voor nodig is. Die informatie vind je terug op de webpagina van elke cursus. Na een basisopleiding kan je altijd een vervolopleiding volgen. Interessant zijn onze allround opleidingen, waarbij je alle niveaus doorloopt.
   
 • Verzamel informatie: neem de webpagina's van al jouw favoriete opleidingen grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan. Denk na over de voor- en nadelen. Tip: op je online studentenprofiel kan je al je interesses verzamelen en gestructureerd proefhoofdstukken bekijken.
   
 • Kom de cursus inkijken: in onze secretariaten staan onze opleidingsverantwoordelijken voor jou klaar om vragen te beantwoorden en je de cursussen te laten doornemen. 
   
 • Kies een startdatum en leslocatie: al onze cursussen worden meerdere keren per jaar ingepland op verschillende locaties. Zo ben je zeker van een startdatum en -locatie bij jou in de buurt.
   
 • Overweeg een thuisstudie: een groot deel van onze groepsopleidingen heeft ook een tegenhanger in thuisstudie. Op die manier creëer je een flexibele omgeving waarin bijscholing op eigen tempo gebeurt.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-